SERVICII

COCKTAIL BAR PENTRU NUNTA

Practic ceea ce ofera acest serviciu este o experienta, care pana acum putea fi traita doar in localurile de gen. De la entertainmentul specific prepararii bauturilor, aromele inedite si servirea interactiva dintr-un cocktail bar, pana la  pana la hot spot-ul de socializare si amuzament. Astfel nunta va fi dotata cu bar mobil complet utilat pentru preparare si servire, barmani profesionisti si dedicati meseriei lor, decoruri, mese de cocktail, logistica si echipamentele aferente, pahare , gheata, consumabile etc.

CERE OFERTA

COCKTAIL BAR PENTRU OFFICE PARTY

Ofera angajatilor companiei tale un eveniment in conditiile pe care le merita. Petrecerile firmei tale vor beneficia de atentia cuvenita si sunt sursele de creeare ale unei atmosfere destinse si placute intre colegi.
Mojito Bar and Events iti sta la dispozitie cu toate elementele de care aveti nevoie pentru a organiza cele mai reusite petreceri : tematice, aniversare sau gale.
Meniul este convenit întotdeauna împreună cu dumneavoastra.

CERE OFERTA

LEMONADE BAR

Lemonade Bar la nuntă este o idee grozavă în special dacă îți organizezi nunta în mijlocul verii. Limonada clasică, limonada cu mentă, cu fructe sau cu soc este o băutură răcoritoare pe care invitații de la nuntă o apreciază foarte mult, iar un bar alb, elegant decorat cu flori și fructe apetisante alături de borcane mari de limonadă proaspătă și delicioasă va atrage lumea numaidecât. Dar, desigur tu știai toate aceste lucruri despre limonadă!

CERE OFERTA

COFFEE BAR

Cafeaua nu trebuie să lipsească de la niciun eveniment pentru că ea este cea care oferă invitaților energia de care au nevoie atunci când e trecut de miezul nopții, cântările sunt în toi, însă lampa cu energie pare să pâlpâie. Imaginează-ți cum ar fi ca invitații tăi să deguste cele mai delicioase specialități din cafea? Cu siguranță ar fi mai mult decât încântați de un coffee-bar alături de un bufet dulce care să îi alimenteze cu energia aromată.

CERE OFERTA

PHOTO BOOTH

Instrument pentru fotografie instant sau Cabina cu zâmbete. Poti sa ii spui cum vrei, rezultatul este acelasi: o amintire colorata si amuzanta. Cu un succes din ce in ce mai mare, ideea de photo booth a prins contur ori de cate ori a fost adusa in discutie distractia: evenimente corporate, petreceri tematice, nunti, botezuri, zile de nastere, concerte, etc. Practic, acolo unde sunt mai multi oameni dornici de distractie, isi gaseste locul si o cabina foto.

CERE OFERTA

Aveti intrebari? Va stam la dispozitie, nu ezitati sa ne contactati!

Follow us on Facebook

CONTACT

Cluj-Napoca, ROMANIA
0746 015 040